Site Overlay

Метални производи изработени по стандард или по ваша мерка

Сите ПроизводиМетални производи изработени по стандард или по ваша мерка

За нас

Нашите производи се изработуваат од висококвалитетен ладновалан декапиран лим, исфарбани со електростатско прашкаста боја за заштита од корозија.

Во присуство на голема конкуренција на пазарот, главна цел на 30 ти МАРТ е задоволување на барањата и потребите на своите тековни и потенцијални клиенти.

Прочитај повеќеЗа нас

Сервиси

Производство на метална галантерија

Технички совети

Монтажа

Испорака на било која локација

Scroll Up