Site Overlay

Железара 30ти Март

Во Склоп на фирмата 30ти Март ДООЕЛ која изработува метална галантерија, постои и железара која со своето долгогодишно работно искуство се труди да ги задоволи потребите на своите клиенти.

Железарата располага со разновидна роба од областа на железаријата, штрафовска роба, ОДВОД-ДОВОД, ЕЛЕКТРИКА, БОИ И ЛАКОВИ, ПОЛИКОЛОР и многу други производи
Со години им излегуваме во пресрет и на земјоделците кои можат да ги набават сите делови за машините за садење тутун и нижачките машини.

30 ти Март ДООЕЛ одговорно стои зад квалитетот на целиот асортиман производи.

Железара 30 ти Март ДООЕЛ Радовиш
ул. Илија Алексов 61
Радовиш

Scroll Up