Site Overlay

За нас

Нашите производи се изработуваат од висококвалитетен ладновалан декапиран лим, исфарбани со електростатско прашкаста боја за заштита од корозија.

Во присуство на голема конкуренција на пазарот, главна цел на 30 ти МАРТ е задоволување на барањата и потребите на своите тековни и потенцијални клиенти.

Успешната приказна започнува од 2000 година реализирана од страна на сопственикот и управител д.м.и. Живко Илијев.
Со идеа за сопствен бизнис чија основна дејност е производство на метална галантерија што одговара на барањата на клиентите на домашниот, но и на странскиот пазар.

Со постепено надоградување во современа производствена опрема, изградба на професионални кадри и со долгогодишна работа и труд, изградивме модерна метално производствена компанија која континуирано го подобрува квалитетот на своите постојани производи и создава нови.
 Нашите производи се изработуваат од висококвалитетен ладновалан декапиран лим, исфарбани со електростатско прашкаста боја за заштита од корозија.

Во присуство на голема конкуренција на пазарот, главна цел на 30 ти МАРТ е задоволување на барањата и потребите на своите тековни и потенцијални клиенти.

Scroll Up