Site Overlay

Производи

Електро ормар

Приклучни ормари (КПО, НКРО)
Мерни ормари
Разводни ормари

Приклучни ормари (КПО, НКРО)

Надворешните кабелски разводни ормари НКРО можат да се изработуваат со два, четири, шест, осум изводи, или:

 • НКРО – 2
 • НКРО – 4
 • НКРО – 6
 • НКРО – 8

Кабловските приклучни ормари КПО можат да се изработуваат за монтажа во ѕид и на ѕид со 1 или 2 извода, односно:

 • ВКПО – 1 / 125 А; ЗКПО – 1 / 125 А
 • ВКПО – 2 / 125 А; ЗКПО – 2 / 125 А
Приклучни ормари 5
Приклучни ормари 4
Приклучни ормари 3
Приклучни ормари 2
Приклучни ормари 1

Мерни ормари

Мерните ормари се употребуваат во индивидуални куќи и станбени објекти за вградување на мерната опрема т.е. броилото. Можат да бидат направени со изведба за во ѕид и на ѕид со број на отвори во зависност од потрошувачите.

Во зависност од барањата можат да бидат испорачани со следнава опрема: инсталирани проводници, осигурачи, шински развод и прекуструјна заштита, одводници на пронапон и друго.

Мерни ормари 4
Мерни ормари 3
Мерни ормари 2
Мерни ормари

Разводни ормари

Ормарите се изработени од двапати декапиран ладно валан лим со соодветна дебелина спрема димензиите на ормарот.

Ормарите се фарбаат со електростатска прашкаста боја отпорна на надворешни влијанија. Исто така се монтира електро опрема.

Со ормарите се издава изјава за усогласеност спрема стандардите на ЕВН како и меѓународниот EN стандард за изработка на електро ормари.

Стандардно се изработуваат со степен на заштита ¨IP 44 – IP 54 сува структурна боја RAL 7035.

Разводни ормари 10
Разводни ормари 9
Разводни ормари 8
Разводни ормари 7
Разводни ормари 6
Разводни ормари 5
Разводни ормари 4
Разводни ормари 3
Разводни ормари 2
Разводни ормари 1

Канцелариски мебел

Метални маси
Метални бироа
Метални сталажи
Гардароберни ормари
Картотечни ормари
Архивски ормари

Метални маси

Метални маси 3
Метални маси 2
Метални маси 1

Метални бироа

Метални бироа 2
Метални бироа 1

Метални сталажи

Рафт, носивост по полица од 40-60 kg со пластифицирана површина, заштитена од корозија. Идеален е за подобар изглед и ред во вашите простории во магацини, продавници, канцеларии и други помошни простории.

Неговата изведба дава цврстина така што може да биде самостоен и во низа. Има перфорирани стoлбови по чија должина можат да се постават полиците на меѓусебно растојание.

Стандардни димензии во производство на 30ти Март секако може да се изработат рафтови со други димензии по барање на купувачите.

 • 900 х 2000 х 320
 • 900 х 2000 х 420
 • 1000 х 2000 х 320
 • 1000 х 2000 х 420
Метални сталажи 7
Метални сталажи 6
Метални сталажи 5
Метални сталажи 4
Метални сталажи 3
Метални сталажи 2
Метални сталажи 1

Гардароберни ормари

Ормарите се изработени од двапати декапиран ладно валан лим со соодветна дебелина спрема димензиите на ормарот.

Ормарите се фарбаат со електростатска прашкаста боја отпорна на надворешни влијанија.

На вратите има отвори за вентилација и пластика за име.
Ормарите се испорачуваат во стандардна сива боја RAL, а нудиме можност и за други бои по договор.

Големините се:

 • Еднокрилни: 330 х 2000 х 400 (ширина х висина х длабочина)
 • Двокрилни: 660 х 2000 х 400
 • Трокрилни: 1000 х 2000 х 400

Вашите вработени нека се осеќаат удобно и нивната гардероба нека биде уредно поставена во гардероберите на 30ти Март. Основната намена на гардеробните ормари е за пресоблекување на работните одела од секојдневната облека и обувки.

Гардароберни ормари 5
Гардароберни ормари 4
Гардароберни ормари 3
Гардароберни ормари 2
Гардароберни ормари

Картотечни ормари

30-ти Март на своите купувачи им нуди и картотечни ормари за комплетно уредно и заштитна опција за чување на вашата документација.

Изработката од лим значи долготрајно чување на вашата архива. Употребениот лим е со дебелина од 0,8 до 1,2 mm што значи сигурност и квалитет.

Ги изработуваме по димензии на купувачите.

Картотечни ормари 5
Картотечни ормари 4
Картотечни ормари 3
Картотечни ормари 2
Картотечни ормари 1

Архивски ормари

30-ти Март на своите купувачи им нуди и архивски ормари за комплетно уредно и заштитна опција за чување на вашата документација и исто така секаков вид на метален мебел.

Изработката од лим значи долготрајно чување на вашата архива. Употребениот лим е со дебелина од 0,8 до 1,5 mm што значи сигурност и квалитет.

Се испорачуваат со стандардна сива боја RAL 7075, а нудиме и можност и во други бои по договор.

Најчесто изработени големини се: 800 х 2000 х 400 (ширина х висина х длабочина).

Во внатрешноста има простор за 5 реда на кластери, а вратите се заклучуваат со метални брави во три точки.

Архивски ормари 6
Архивски ормари 5
Архивски ормари 4
Архивски ормари 3
Архивски ормари 2

Медицински Мебел

Медицински Натказни
Медицински Ормари

Медицински Натказни

Медицински натказни 2
Медицински натказни 1

Медицински Ормари

Сив Медицински ормари
Медицински ормар
Medicinski mebel

Урбана опрема

Канти за отпад
Метални клупи

Канти за отпад

Канти за отпад 4
Канти за отпад 3
Канти за отпад 2
Канти за отпад 1

Метални клупи

Метални клупи 2
Метални клупи 1

Хидрантски ормари

Ормари за вода и парно
ПП Ормари

Ормари за вода и парно

Ормарите се изработени од двапати декапиран ладно валан лим со соодветна дебелина спрема димензиите на ормарот.

Ормарите се фарбаат со електростатска прашкаста боја отпорна на надворешни влијанија.

Ормари за вода и парно 6
Ормари за вода и парно 5
Ормари за вода и парно 4
Ормари за вода и парно 3
Ормари за вода и парно 2
Ормари за вода и парно 1

ПП Ормари

Ормарите на 30-ти Март за противпожарна опрема нудат одличен избор за сместување на п.п. апарати и опрема.

Се изработуваат повеќе типови во зависност од потребите на купувачите, но еве некои од најчесто испорачаните.

Дебелината на лимот е во зависност од големината на капацитетот, но секогаш се исфарбани со црвена боја RAL 3000.

ПП Ормари 6
ПП Ормари 5
ПП Ормари 4
ПП Ормари 3
ПП Ормари 3
ПП Ормари 2
ПП Ормари 1
Scroll Up