Site Overlay

Категорија: Канцелариски мебел

Метални сталажи

Рафт, носивост по полица од 40-60 kg со пластифицирана површина, заштитена од корозија. Идеален е за подобар изглед и ред во вашите простории во магацини, продавници, канцеларии и други помошниПрочитај повеќеМетални сталажи

Scroll Up