Site Overlay

Категорија: Хидрантски ормари

Ормари за вода и парно

Ормарите се изработени од двапати декапиран ладно валан лим со соодветна дебелина спрема димензиите на ормарот. Ормарите се фарбаат со електростатска прашкаста боја отпорна на надворешни влијанија.

ПП Ормари

Ормарите на 30-ти Март за противпожарна опрема нудат одличен избор за сместување на п.п. апарати и опрема. Се изработуваат повеќе типови во зависност од потребите на купувачите, но еве некоиПрочитај повеќеПП Ормари

Scroll Up