Site Overlay

Архивски ормари

30-ти Март на своите купувачи им нуди и архивски ормари за комплетно уредно и заштитна опција за чување на вашата документација и исто така секаков вид на метален мебел.

Изработката од лим значи долготрајно чување на вашата архива. Употребениот лим е со дебелина од 0,8 до 1,5 mm што значи сигурност и квалитет.

Се испорачуваат со стандардна сива боја RAL 7075, а нудиме и можност и во други бои по договор.

Најчесто изработени големини се: 800 х 2000 х 400 (ширина х висина х длабочина).

Во внатрешноста има простор за 5 реда на кластери, а вратите се заклучуваат со метални брави во три точки.

Архивски ормари 6
Архивски ормари 5
Архивски ормари 4
Архивски ормари 3
Архивски ормари 2
Scroll Up