Site Overlay

Гардароберни ормари

Ормарите се изработени од двапати декапиран ладно валан лим со соодветна дебелина спрема димензиите на ормарот.

Ормарите се фарбаат со електростатска прашкаста боја отпорна на надворешни влијанија.

На вратите има отвори за вентилација и пластика за име.
Ормарите се испорачуваат во стандардна сива боја RAL, а нудиме можност и за други бои по договор.

Големините се:

  • Еднокрилни: 330 х 2000 х 400 (ширина х висина х длабочина)
  • Двокрилни: 660 х 2000 х 400
  • Трокрилни: 1000 х 2000 х 400

Вашите вработени нека се осеќаат удобно и нивната гардероба нека биде уредно поставена во гардероберите на 30ти Март. Основната намена на гардеробните ормари е за пресоблекување на работните одела од секојдневната облека и обувки.

Гардароберни ормари 5
Гардароберни ормари 4
Гардароберни ормари 3
Гардароберни ормари 2
Гардароберни ормари
Scroll Up