Site Overlay

Картотечни ормари

30-ти Март на своите купувачи им нуди и картотечни ормари за комплетно уредно и заштитна опција за чување на вашата документација.

Изработката од лим значи долготрајно чување на вашата архива. Употребениот лим е со дебелина од 0,8 до 1,2 mm што значи сигурност и квалитет.

Ги изработуваме по димензии на купувачите.

Картотечни ормари 5
Картотечни ормари 4
Картотечни ормари 3
Картотечни ормари 2
Картотечни ормари 1
Scroll Up