Site Overlay

Ормари за вода и парно

Ормарите се изработени од двапати декапиран ладно валан лим со соодветна дебелина спрема димензиите на ормарот.

Ормарите се фарбаат со електростатска прашкаста боја отпорна на надворешни влијанија.

Ормари за вода и парно 6
Ормари за вода и парно 5
Ормари за вода и парно 4
Ормари за вода и парно 3
Ормари за вода и парно 2
Ормари за вода и парно 1
Scroll Up