Site Overlay

Разводни ормари

Ормарите се изработени од двапати декапиран ладно валан лим со соодветна дебелина спрема димензиите на ормарот.

Ормарите се фарбаат со електростатска прашкаста боја отпорна на надворешни влијанија. Исто така се монтира електро опрема.

Со ормарите се издава изјава за усогласеност спрема стандардите на ЕВН како и меѓународниот EN стандард за изработка на електро ормари.

Стандардно се изработуваат со степен на заштита ¨IP 44 – IP 54 сува структурна боја RAL 7035.

Разводни ормари 10
Разводни ормари 9
Разводни ормари 8
Разводни ормари 7
Разводни ормари 6
Разводни ормари 5
Разводни ормари 4
Разводни ормари 3
Разводни ормари 2
Разводни ормари 1
Scroll Up